KOMIK UJANG PDF

i – Read online for free. Koleksi Lawak Komik Ujang. By Muhamad Aarif on November 10, • (0). Assalamualaikum Bismillahir Rahmanir Rahim. actually MOY publication ciplak artwork asal ujang.. u maybe heard this news rite ? ujang sampai kena declare bankrupt becoz of this shiat.

Author: Neramar Arashiran
Country: Mauritius
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 14 May 2005
Pages: 223
PDF File Size: 3.65 Mb
ePub File Size: 19.99 Mb
ISBN: 274-6-81597-535-2
Downloads: 57025
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faugis

Subscribe to this forum Receive email notification when a new topic is posted in this forum and you are not active on the board.

Share on Track this topic Print this topic. There’s really is an issue with gempak management. Film itu terkenal dengan sebutan Jibam The Movie. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account. If this is somehow contributing to MOY and his crony cartoonists, I won’t waste a cent on it.

Sambil bekerja di kedai roti, ia mencoba mengirimkan karyanya yang berjudul “Hikayat Ujang Senang”. Show posts by this member only Post 6. Lepas raya tu mean new year lah.

Koleksi Lawak Komik Ujang – Aarif Billah

Selanjutnya, karya-karya yang diterbitkan oleh majalah Ujang banyak dipengaruhi oleh unsur-unsur Islami. To ask other readers questions about Kompilasi Komik Lubukplease sign up. Komlk posts by this member only Post 5.

Melalui karyanya, Ibrahim telah banyak melahirkan watak-watak yang diamatinya dari lingkungan sekitar. Sejak saat itu namanya mulai dikenal sebagai seorang kartunis. Diantaranya adalah seperti kisah jelmaan penunggu lubuk, sulur bidar di tasik kenyir, kawanan toman pemangsa, ular gergasi penunggu tasik, toman gergasi di tasik kenyir, pari gergasi, dan lain-lain lagi.

  HER YNYLE C 4.0 SEFER ALGAN PDF

Kesemua komik ini adalah bertemakan kisah-kisah legenda dan misteri yang terkenal di kalangan kaki-kaki pancing. Want to Read Currently Reading Read. Show posts by this member only Post 9. Luusie Indi rated it it was amazing Aug 01, Pre moy ujang is the best. Hari tu kata bawah ni yang last, aku beli lah yang ni.

Refresh and try again.

Beta sedih Harap rakyat beta akan menyokong mereka pada saat saat terakhir ini. Zuraidah Binti rated komlk really liked it Dec 07, For those who miss them otai2 http: Last berakhir tahun raya.

My fav mag during my tingkatan time.

LOL I still remember ujanh Bawang’s mystery series, with it’s trademark tunnel sized nose and special bathing sound effect Prauu Prauu. Sejak kecil, Ujang yang merupakan keturunan Minangkabau ini, telah menyukai kegiatan menlukis. Kesimpulannya, komik ini sangat sesuai dijadikan koleksi kepada kaki-kaki pancing dan peminat cerita misteri. Aint nobody got da time to read magazines nowadays.

Open Preview See a Problem? PakTeh Einan marked it as to-read Aug 17, The real Ujang declared bankrupt just because of MOY being greedy. Muhammad Izzuddin marked it as to-read Sep 02, Want to Read saving…. Multi Triple Vision Sdn Bhd. Kompilasi Komik Lubuk adalah komik yang mengumpulkan komik-komik pendek dari majalah Lanun yang ditulis oleh kartunis Ujang, dan dilukis oleh kartunis Hulubalang Lubuk Aedes.

Use to buy it back then in the 90s, loved it though, now sucks Di Kharisma, ia juga menciptakan karakter Usop Sontorian, yang kemudian menjadi film animasi.

  DAR POSHTE PARDEYE ENGHELAB PDF

Edisi terakhir majalah ujang

Izzilqatib Zakaria rated it it was amazing Aug 02, Md Khairudin marked it as to-read Jan 20, Setelah digugat oleh Datuk Md. Disamping itu ia ujanng menerbitkan Buletin Lubuk, majalah khusus untuk penggemar mancing. D This post has been edited by loverboy Johor The Banjir Country. To see what your friends thought of this book, please sign up. Buku lawak sampah Rm10 mahal nak mampus eh dah mampus pun.

Show posts by this member only Post 7. uajng

Koleksi Lawak Komik Ujang

You tak suka You Keluar Group: Ibrahim Anon lahir di Kuala Pilah, Negeri Sembilan, Malaysia, 18 Oktober adalah seorang kartunis yang ujagn popular dan memiliki pengaruh di Malaysia. Win another japang award for Atan https: Komik ini bagus kerana Ujang memasukkan unsur-unsur teladan dan nasihat ke dalam setiap komik terutamanya untuk kaki-kaki pancing.

Doing several freelance comics for newspaper and having named with several ip under pekomik and ikomik local kids comic. Dec 20, Lanzz rated it really liked it Shelves: For them, either straight As and get mountains of gold, or get nothing at all.